Du er altid velkommen til at kontakte os på:​

-Fokus på patienten -Moderne lokaler -Vi efteruddanner os

Holdtræning

Karakteristisk for klinikken er, at vi har forebyggende holdtræning.​​

  • ​Pilates/Ryghold
  • Diabeteshold
  • KOL-hold
  • Bassinhold
  • GLA:D et godt liv med artrose i Danmark


Har du ønsker til holdtræning gør vi gerne hvad vi kan for at efterkomme dem.

​Pilates/Ryghold

Det er videnskabeligt bevist, at træning forebygger nye rygproblemer og er du i god fysisk form, får du sjælnere rygbesvær. Pilates/rygholdet er et hold hvor vi arbejder med styrketræning af muskelkorsettet og stabilitetstræning bl.a. ved brug af de store træningsbolde. Holdet er både for dig der har brug for træning efter en rygskade og dig der bare gerne vil styrke din ryg. Vi har to hold med forskellige sværhedsgrader. Der er løbende optag på holdene. Træningen foregår mandage kl. 16.15 - 17.15 og torsdage kl. 8.30 - 9.30. Det er muligt at træne på henvisning fra lægen.

Træning for diabetes-patienter

Træningen henvender sig til alle med diagnosen diabetes type 1 og 2 (gammel mandssukkersyge). Træningen vil primært indeholder konditions- og styrketræning.
Forskning viser, at træning har en positiv inflydelse på diabetes.
Holdet har løbende optag. Træningen finder sted tirsdage kl. 12.00 - 13.00 her på klinikken.

Træning for KOL-patienter

Til dig der har en lungelidelse og nemt bliver forpustet i dagligdagen. Træningen består af øvelser for åndedrætsmuskulaturen samt styrketræning af arm- og benmuskler, hvor vi bl.a. gør brug af elastikker, håndvægte og små bolde. Efter en periode vil du givetvis mærke fremskridt. Der tages individuelle hensyn. På holdet kan du snakke med andre i samme situation og få dig rørt på samme tid. Holdet har løbende optag. Træningen finder sted onsdage kl. 11.00 - 12.00 her på klinikken.

Bassin​

Mandage, onsdage og torsdage træner vi i Vojens svømmehals varmtvandsbassin. Vandes er 33 gr. varmt. Vi laver vandgymnastik, arbejder med udholdenhed, balance og styrke.

Holdet består af forskellige patientgrupper med diverse skavanker, f. eks leddegigt, slidgigt, parkinson, sclerose, problemer efter hjerneskader.

GLA:D (et godt liv med artrose)

Træningen er for patienter med knæ-og hofteartrose (slidgigt).GLA:D træningen er et evidensbaseret initiativ, der følger de eksisterende anbefalinger for behandling af knæ- og hofteartrose. Læs mere om træningen her.

Send os en besked

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation

Vojens Fysioterapi & Træning

CVR: 18498294