GLA:D Ryg for dig med længerevarende eller tilbagevendende rygbesvær

Har du langvarige eller tilbagevendende problemer med ryggen, som påvirker din hverdag negativt, og leder du efter en behandling, der kan hjælpe dig? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Vojens Fysioterapi & Træning kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder GLA:D Ryg for dig, der kommer fra for eksempel Gram, Haderslev eller omegn.

Hvem henvender GLA:D Ryg sig til?

GLA:D Ryg henvender sig til patienter med enten langvarig eller tilbagevendende rygbesvær, der påvirker hverdagen i en negativ grad. Øvelser, træning og uddannelse er de tiltag, der er bedst dokumentation for virker som forebyggelse af nye episoder med rygsmerter.

GLA:D Rygskole – komplet forløb

Vi har vores egen GLA:D Rygskole, der indeholder:​

  • Indledende undersøgelse hos fysioterapeut, herunder test
  • Instruktion i træningsprogrammet
  • 2 x patientundervisning
  • 8 ugers superviseret træning på hold 2 gange om ugen
  • Opfølgning efter 3 måneder med test
  • 12 måneders opfølgning – spørgeskema

​Vi starter nyt hold ca. 4 gange om året.

Kontakt os og bestil tid til en forundersøgelse

Har du problemer med ryggen, og kunne du tænke dig at bestille en tid til en forundersøgelse i vores klinik? Så er du velkommen til at kontakte os. Vi hører også meget gerne fra dig, hvis du har nogle spørgsmål omkring GLA:D Ryg, eller hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og din ryg.

Vi holder til i Vojens, hvor vi også gerne tager imod patienter fra andre nærliggende områder som for eksempel Gram og Haderslev.

Har du nogle spørgsmål?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation

Vojens Fysioterapi & Træning

CVR: 18498294