Massage og effektive behandlingsforløb

Hos Vojens Fysioterapi tilbyder vi massage og andre effektive behandlingsformer til patienter i omegnen af Gram, Haderslev og Vojens, som har brug for at få løsnet op i ømme muskler. Der kan være mange årsager til, at man får brug for en dybdegående massagebehandling. Der er mange, der har stillesiddende kontorarbejde, hvilket kan give stiv nakke, skuldre og ryg. Her kan grundig og effektiv massage gå ind at løsne op for nogle af de myoser, der typisk ligger og forårsager ømhed og smerte.

Vi er specialister i alle behandlingsformer, da vi er professionelle fysioterapeuter med mange års erfaring. Oplever du problemer med bevægeapparatet, er du velkommen til at bestille en tid til massage hos os.


​Behandling med massage tilbydes

Om den rette behandling for dig kun er massage – altså en passiv behandling – kan vi først bedømme efter en nærmere undersøgelse af dig. Vurderes det, at du vil have gavn af aktiv behandling, lægger vi stor vægt på, at du deltager aktivt i behandlingen. Det kan for eksempel være i form af øvelser.

Vi behandler såvel på klinikken som ude – eksempelvis hjemme hos dig. Vi ser dagligt mange former for smerter, hvor mange af dem kan afhjælpes ved massage med jævne mellemrum i den første tid. Der skal løsnes op, og det kræver nogle gange, før det er i bedring. Gør endelig noget ved smerter, før det bliver værre. Kontakt os for en tid.

Behandlingstilbud til vederlagsfrie patienter

Vi tilbyder også behandlingstilbud til vederlagsfrie patienter. Det gives til visse patientgrupper med kroniske lidelser. Spørg din læge, om det er muligt for dig. Udover individuel behandling med massage og andre behandlingsformer, forsøger vi i videst mulig omfang at oprette hold for forskellige patientgrupper. Her kan vi blandt andet tilbyde:

  • Stabilitetstræning - rygtræning
  • Træning for gangbesværede
  • Træning for kroniske patienter - eksempelvis. sclerose, parkinson, RA
  • Træning i varmtvandsbassin

Skal vi hjælpe dig til en smertefri hverdag, bestiller du tid til massage på telefon 74 54 07 58 eller skriv til info@vojens-fysioterapi.dk. Gør noget ved problemet, når det opstår.

Har du nogle spørgsmål?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation

Vojens Fysioterapi & Træning

CVR: 18498294