​GLA:D træning giver et bedre liv med færre smerter

GLA:D træning er et effektivt initiativ, som vi tilbyder til patienter i Gram, Haderslev og Vojens, der har gigtsygdomme. Det er nemlig muligt at få et godt liv med artrose, også kaldet slidgigt, uanset om det er i knæ eller hofter.

GLA:D træning er et evidensbaseret initiativ, som følger de eksisterende anbefalinger for behandling af knæ- og hofteartrose. Der vil være en registrering af deltagerne i en database, som giver mulighed for at følge patienter med artrose fra symptomdebut. Hos Vojens Fysioterapi er vi specialister i denne træningsform, hvorfor du er velkommen til at kontakte os, hvis du synes, at GLA:D træning kunne være noget for dig.

Prøv GLA:D træning og mærk effekten

Afhængig af patientens problem har vi forskellige behandlingsmuligheder. Det kan for eksempel være blødgørende massage, dybdegående massage eller tværmassage. Mobiliseringsteknikker og ultralyd kan også indgå i behandlingen. Har du kroniske sygdomme som gigt, kan træningen have en stor, gavnlig effekt.

Vores GLA:D-Artroseskole indeholder:

  • ​indledende undersøgelse hos fysioterapeut, herunder test
  • instruktion i træningsprogrammet
  • to gange patientundervisning omkring artrose
  • seks ugers overværet træning på hold to gange om ugen
  • opfølgning efter tre måneder med test
  • 12 måneders opfølgning - spørgeskema

​Vi starter nyt hold ca. hver 2. måned. Se mere på www.glaid.dk.

Vi hjælper dig til et liv uden smerter

Vores fornemmeste opgave er at hjælpe alle vores patienter til et så smertefrit liv som muligt. Med GLA:D træning er det muligt at nå et stykke af vejen, da en aktiv livsstil er en vigtig del i forhold til at bekæmpe gigtsmerter. Vi har mange års erfaring med patienter med alle former for gigt, så kom endelig til os, hvis du er interesseret i at høre mere om vores effektive behandling.

Du kan bestille en tid i klinikken til forundersøgelse på telefon 74 54 07 58 eller skriv til
​info@vojens-fysioterapi.dk, hvor du også kan høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Har du nogle spørgsmål?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation

Vojens Fysioterapi & Træning

CVR: 18498294