GLA:D træning giver et bedre liv med færre smerter​

GLA:D træning er et effektivt initiativ, som vi tilbyder til patienter i blandt andet Gram, Haderslev og Vojens, der lider af gigtsygdomme. Det er nemlig muligt at få et godt liv med artrose, også kaldt slidgigt, uanset om det er i knæ, hofte eller andre steder.

GLA:D træning er et evidensbaseret initiativ, som følger de eksisterende anbefalinger for behandling af knæ- og hofteartrose. Der vil være en registrering af deltagerne i en database, som giver mulighed for at følge patienter med artrose fra symptomdebut. Hos Vojens Fysioterapi er vi specialister i denne træningsform, hvorfor du er velkommen til at kontakte os, hvis du synes, at GLA:D træning kunne være noget for dig.

Prøv GLA:D træning af knæ og hofte – og mærk effekten

Afhængig af patientens problem har vi forskellige behandlingsmuligheder. Der kan for eksempel være blødgørende massage, dybdegående massage eller tværmassage. Mobiliseringsteknikker og ultralyd kan også indgå i behandlingen. Har du kroniske sygdomme som gigt, kan træningen have en stor og gavnlig effekt.

Vores GLA:D-artroseskole indeholder:

  • Indledende undersøgelse hos fysioterapeut, herunder test
  • Instruktion i træningsprogrammet
  • 2 x patientundervisning omkring artrose
  • 6 ugers overværet træning på hold to gange om ugen
  • Opfølgning efter 3 måneder med test
  • 12 måneders opfølgning – spørgeskema

​Vi starter nyt hold ca. hver 2. måned. Se mere på www.glaid.dk.

Vi hjælper dig til et liv uden smerter

Vores fornemmeste opgave er at hjælpe alle vores patienter til et så smertefrit liv som muligt. Med GLA:D træning af for eksempel knæ og hofte er det muligt at nå et stykke af vejen, da en aktiv livsstil er en vigtig del i forhold til at bekæmpe gigtsmerter. Vi har mange års erfaring med patienter med alle former for gigt. Så kom endelig til os, hvis du er interesseret i at høre mere om vores effektive GLA:D behandling og øvelser.

Du kan bestille en tid i klinikken til forundersøgelse eller kontakt os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Har du nogle spørgsmål?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation

Vojens Fysioterapi & Træning

CVR: 18498294